KORISNI SAVJETI ZA UGODAN I NEZABORAVAN BORAVAK U CRIKVENICI

Ljetovanje u Crikvenici je idealan izbor kako za mlađu tako i za stariju populaciju. Pruža raznovrsne sadržaje u kojima možete  zasluženo uživati tijekom ljetnih mjeseci, ali i tijekom cijele godine.

Osim izvrsnih restorana izabranih od naše strane, također smo odabrali neke sadržaje kojima možete upotpuniti svoj boravak u ovom predivnom gradu.

 

jelo

Ako se ne možete odlučiti gdje zasladiti svoje nepce ukusnim delicijama, na ovoj stranici se nalaze restorani koji pristupačnim cijenama svakom gostu mogu ponuditi najbolja jela u kojima će zasigurno uživati!

Crikvenica-restorani

 


 

Party

Zaigranog ste duha i ne znate kamo u noćni provod? Sabbia je najpoznatiji klub, kako za mlađu, tako i za stariju populaciju. No, kafići u samome centru u večernjim satima su veoma posjećeni tako da i ispijajući osvejžavajuća pića sa svojim najdražima, može se pretvoriti u ugodan i ležeran noćni izlazak!

Sabbia longue bar 

paintball

Treba li vam još akcije?

Adrenalin park je definitivno pravo mjesto za vas!  Adrenalin park

Ako želite istražiti naše podmorje...  Mihurić ronilački klub

 

 


 

umjetnine

Htjeli biste svoj boravak u Crikvenici iskoristiti za kulturne znamenitosti i događanja, ili pak zabaviti se na koncertima i manifestacijama u gradu? Na ovom linku, Grada Crikvenice, biti ćete upućeni u sve pojedinosti vezane za takve sadržaje: 

Riviera Crikvenica

 

 


 

bus

Htjeli biste jeftin prijevoz od naših apartmana u centar Crikvenice? Ili možda Jadranovo? A možda i Selce? Za samo 8kn (moguće su promjene cijene), mini bus Autotransa vam nudi upravo to!

 

Vozni red  pogledajte na linku: Citty bus

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba
Copyright; 2012-2013 Arijana Apartmani - Tourist-paradise.com